RENOVATIELOKET

__

Kleiner, completer en gezelliger

We knappen het winkelcentrum en de directe omgeving op, zodat het weer een plek wordt waar iedereen graag komt. Het sociale hart van de wijk, voor de dagelijkse boodschappen en de gezellige ontmoetingen.

Bewonersavond openbaar gebied

16 februari 2024

Tijdens de bewonersavond over de ontwikkeling van de openbare ruimte bij winkelcentrum Ridderhof in Alphen aan den Rijn op 18-09-2023 zijn door aanwezigen diverse vragen gesteld. Deze vragen hebben wij onderstaand gebundeld en beantwoord.

Meer lezen

Inloopbijeenkomst 18 september

7 september

Winkelcentrum Ridderhof wordt op dit moment opgeknapt. Het winkelcentrum wordt verkleind en ondergaat samen met de passage een metamorfose. Bovendien worden de Albert Heijn en de ingangen naar het winkelcentrum verplaatst. Verder worden nieuwe woningen gebouwd en de parkeerterreinen onder en rondom het winkelcentrum opnieuw ingericht.

Meer lezen

Ridderhof Renovatie

22 maart 2023

Eind januari is er een start gemaakt met de eerste (sloop)werkzaamheden in De Ridderhof.

Graag willen wij je zo goed mogelijk op de hoogte houden van de voortgang, van de werkzaamheden en wat dit eventueel kan betekenen voor het openbare gebied.

lees meer

VERBOUWINGSVRAGEN

__

Heb je een vraag over de verbouwing van Winkelcentrum De Ridderhof? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.