De tent gaat eraf!

5 april 2023

Het is weer tijd voor een nieuwe update over de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de renovatie van winkelcentrum Ridderhof. Een nieuwe mijlpaal: het dak, ook wel bekend als de tent van het winkelcentrum, gaat eraf. Dit dak is iconisch voor het winkelcentrum en daarom staan we stil bij dit belangrijke moment in de renovatie.

Het betekent wel dat we tijdelijk zonder dak moeten winkelen. We begrijpen dat dit misschien wat ongemakkelijk kan zijn, maar we willen je verzekeren dat we voorzieningen hebben getroffen om de overlast tot een minimum te beperken.

Zo zullen er bijvoorbeeld rubberen matten worden neergelegd om de vloer minder glad te maken bij regen en zal het regenwater zo snel mogelijk worden weggehaald. De rolpaden worden waterdicht afgewerkt zodat er geen regenwater de rolpaden kan instromen. Ook worden er maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat jullie enigszins onder de luifels door kunnen lopen.

Tot slot, willen we je op de hoogte brengen dat de passage vanaf het plein naar de AH vanaf week 15 (week van 10 april) afgesloten zal worden. Dit is nodig om de renovatie in dat gedeelte van het winkelcentrum voort te zetten. De AH is bereikbaar via de lift in de parkeergarage en de hellingbaan aan de AH zijde.

We begrijpen dat de renovatie van het winkelcentrum voor enige overlast kan zorgen, maar we hopen dat je ziet dat deze veranderingen nodig zijn om het winkelcentrum aantrekkelijk maken voor de toekomst.

We blijven je op de hoogte houden van de ontwikkelingen en we zien jullie graag in winkelcentrum Ridderhof.